JPT-Industria

Voimaloiden polttoainesiilot

Uusiutuvan polttoaineen varastointijärjestelmät voimalaitoksille

 

 

Vastaanotto-, varastointi- ja annostelujärjestelmät voimalaitoksille viljankuoren, puupelletin ja muiden polttoaineiden käyttöön. Pelletti tai pölymuotoinen polttoaine siirretään pneumaattisesti tai mekaanisesti varastosiiloihin ja annostellaan purkupohjaruuveilla kattilaan. Toimitamme kokonaiset järjestelmät useille erilaisille polttoaineille sekä lämpö-, yhteistuotanto- että sähkövoimalaitoksiin.

 

Turpeen energiatuen pienentyessä ja hinnan noustessa tarvitaan uusia polttoaineita, jotka ovat usein uusiutuvia tai rejektivirtoja muilta teollisuudenaloilta. JPT-Energia toimittaa myös laitoksia, joilla polttoaine voidaan puristaa pelleteiksi tai jauhaa jauhopölyksi tai sekoittaa erilaisia polttoaineita keskenään.

 

JPT-Industrialla on pitkä kokemus voimalaitosten polttoainejärjestelmien suunnittelusta, valmistuksesta ja asentamisesta. Järjestelmät räätälöidään olemassa olevan laitoksen yhteyteen. Polttoainejärjestelmät voidaan toimittaa jopa kolmessa kuukaudessa.

 

 

Ohrankuoren vastaanotto, varastosiilot ja annostelujärjestelmä käytössä biovoimalaitoksen kyljessä.

 

Viljankuoren, sahanpurun, puupelletin tai jonkun muun polttoaineen varastojärjestelmä suunnitellaan aina kyseiseen laitokseen sopivaksi. Siihen voidaan yhdistää myös esimerkiksi polttoaineen pelletöinti tai jauhatusjärjestelmä.

 

JPT-Industrian polttoainelaitokset:

  • Luotettavia
  • Räätälöityjä
  • Nopea toimitus
  • Automatisoituja
  • Perustuvat pitkään kokemukseen

 

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt:

 

Juha Nisula

toimitusjohtaja

juha.nisula@jpt.fi

040 587 8120

 

Esa Yli-Rahnasto

projektipäällikkö

esa.yli-rahnasto@jpt.fi

040 670 2062